fbpx
+316 - 28 65 56 26 info@taxinoordkop.nl

Taxi Noordkop tot uw dienst

Bel nu Taxi Noordkop, het voordeligste taxibedrijf in Den Helder en Julianadorp.

Taxibedrijf in Den Helder en Julianadorp

Taxi Noordkop zorgt voor het stadsvervoer binnen Den Helder en Julianadorp. Of u nu de taxi neemt na een lekker avondje doorzakken, na aankomst op het station of ontspannen naar een andere afspraak wilt reizen: wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel op de bestemming aankomt.

Doordat wij zowel een personenauto als een 8-persoonsbusje hebben, kunnen wij kleine en grotere groepen vervoeren. Bent u met een grote partij mensen: ook geen probleem. Taxi Noordkop zorgt ervoor dat u samen op de gewenste locatie aankomt. ‘Nee’ staat namelijk niet in het woordenboek bij Taxi Noordkop!

Ook voor ritten in binnen- en buitenland

Moet u voor uw werk naar het buitenland of naar de andere kant van het land? En kunt u uw eigen auto daar niet voor gebruiken, maar heeft u ook geen zin om met het openbaar vervoer te gaan of iemand anders hiermee te belasten?

Taxi Noordkop rijdt u dan graag naar uw bestemming in onze comfortabele personenwagen. Op langere ritten bieden wij onze klanten bovendien een gratis extra service: wat drinken en een versnapering. Op deze manier proberen we uw reis met Taxi Noordkop nog plezieriger te maken.