fbpx
+316 - 28 65 56 26 info@taxinoordkop.nl

Taxiservice Den Helder – Schiphol

Dat is Taxi Noordkop. Wij verzorgen zowel stadsritten, WMO-vervoer, Schipholritten als vervoer in binnen- en buitenland doet.

Direct uw taxi bestellen

Op zoek naar een goedkoop taxibedrijf in Den Helder die u ook naar schiphol brengt met hoogstaande service? Dat is Taxi Noordkop, een jong en snelgroeiend taxibedrijf dat zowel stadsritten, WMO-vervoer, Schipholritten als vervoer in binnen- en buitenland doet. We rijden zowel in een personenwagen als in een 8-persoonsbusje.

Taxi Noordkop werkt met vaste tarieven in de omgeving van Den Helder – Schiphol, zodat u altijd weet waar u aan toe bent voordat u de taxi instapt. Op die manier heeft u geen last van een meter die u maar ziet stijgen en stijgen, en niet weet waar deze eindigt. Daarnaast hebben we vasteklantenkorting voor mensen met een gratis klantenpas van Taxi Noordkop.

Taxiservice van Den Helder – Schiphol

De klant is koning bij Taxi Noordkop. Al onze klanten genieten stuk voor stuk van onze service en klantvriendelijkheid. Dat begint al bij het ondersteunen van mensen die slecht ter been zijn, het portier openhouden, een praatje maken en het tillen van eventuele bagage. Maar ook punctualiteit is belangrijk: we spreken altijd een vast tijdstip af, waar door onze strakke planning amper van wordt afgeweken. Voor klanten die langere ritten maken, bieden we een gratis versnapering aan om de reis wat comfortabeler te laten verlopen. Dat is de extra service van Taxi Noordkop.

Wij vervoeren u zorgeloos van A naar B. Wij doen er ook alles aan om u op een comfortabele en snelle manier naar uw gewenste adres te brengen. Wij zitten met onze taxi centrale in Den Helder. Wij rijden dan ook voornamelijk in en rond Flevoland. Dit heeft als voordeel dat u in- en rondom Flevoland snel op uw bestemming kan zijn.

Uiteraard kunt u ons ook bestellen voor lange afstanden zoals breng en ophaal dienst voor o.a. Schiphol. Wij brengen u tegen een vaste tarief naar bijvoorbeeld Eindhoven, Rotterdam, Maastricht. Wij rijden u ook naar België en Duitsland. Lage tarieven, vaste prijzen en snel ter plaatse.

Als u vragen hebt, dat horen we dan graag van u.

Jaar rij ervaring

Klanten bediend

Taxi Service – van deur tot deur

TAXI PARTICULIER

Taxi Noordkop zorgt voor het stadsvervoer binnen Den Helder en Julianadorp. Of u nu de taxi neemt na een lekker avondje doorzakken, na aankomst op het station of ontspannen naar een andere afspraak wilt.

Schiphol Taxi vanaf €125

Met de taxi van Den Helder naar Schiphol Airport is al mogelijk vanaf €125 bij Taxi Noordkop. Dit scheelt u in eventuele parkeerkosten bij Schiphol of het gezeul met koffers in het openbaar vervoer.

WMO Vervoer

Heeft u ook een WMO-pas van de gemeente Den Helder? Sinds begin 2018 kunnen deze ook ingeruild worden bij Taxi Noordkop. Taxi vervoer van huis naar de fysiotherapeut of gewoon even op visite , wij staan voor u klaar.

TAXI PARTICULIER

Taxi Noordkop zorgt voor het stadsvervoer binnen Den Helder en Julianadorp. Of u nu de taxi neemt na een lekker avondje doorzakken, na aankomst op het station of ontspannen naar een andere afspraak wilt.

Wat klanten zeggen

“Wat een top rit en ook super gezellig. Beste man, weet zijn naam niet meer. Zeer keurig en klantvriendelijk. Taxi ars blijft vanaf nu mijn vaste taxiservice.

Dank je wel voor de plezierige rit.”

Michel Guyken

“Wij hadden voor onze Schiphol vervoer deze taxi bedrijf ingeschakeld. Voor het brengen en ophalen van Schiphol. Enige wat ik kan zeggen, ze zijn voor de afgesproken tijd aanwezig. Top service.”

Anja Broeken

“Wij maken inmiddels al 6 jaar gebruik van deze taxiservice. Taxi ARS raden we dan ook bij iedereen aan. Zeer persoonlijk en fijn dat als je belt, dat ze gewoon weten wie je bent. Bedankt voor de fijne ritten en dat jullie altijd klaar staan.”

mevr. R. Mulder